Hout
Hout

Nieuwe Houtvademecum – Kennis & Inspiratie

Centrum hout presenteert met trots het nieuwe Houtvademecum.

Het Houtvademecum is geactualiseerd, verbeterd en fors uitgebreid. Van abachi tot zebrano: ruim 250 houtsoorten staan op een rij.

Het nieuwe Houtvademecum (832 pagina’s) bevat nu ruim 250 houtbeschrijvingen en honderden nieuwe foto’s. In deze full colour 11e druk zijn 9 nieuwe houtsoorten toegevoegd en is de tekst van het deel ‘Basiskennis hout’, over hout als materiaal, toepassing, verwerking etc., volledig herschreven en voorzien van nieuwe afbeeldingen en grafieken.

De inhoud is na een intensief traject tot standgekomen onder leiding van René Klaassen (hoofdredacteur, SHR) en bijgestaan door een begeleidingscommissie van deskundigen uit de VVNH sectiebesturen naaldhout en hardhout, SKH en SHR, alsmede ondersteuning vanuit het VVNH secretariaat. Uitgeverij Vakbladen.com is bereid gevonden het Houtvademecum uit te geven en zorg te dragen voor het verder in de markt zetten van dit unieke standaardwerk.

Belangstellenden kunnen het boek verkrijgen bij de boekhandel of via www.houtvademecum.com. Hier geldt de vaste boekenprijs.

Houtvademecum